Анди Мъри знае, че времето вече не е на негова

...
Анди Мъри знае, че времето вече не е на негова
Коментари Харесай

Анди Мъри след загубата: Разочароващо е да не играеш така, както би искал

Анди Мъри знае, че времето към този момент не е на негова страна. 36-годишният английски тенисист призна, че още един пробив на огромен шампионат може да не по силите му, откакто напусна Откритото състезание на Съединени американски щати.

Шампионът от 2012 година отстъпи нощес пред 19-ия подложен в схемата българин Григор Димитров с 3:6, 4:6, 1:6, откакто бързо загуби сила и не съумя да се оправи с темпото на дуела, напомня Българска телеграфна агенция.

" Разочароващо е да не играеш по този начин, както би желал. Може би би трябвало да приема, че мощните, дълбоки удари и всичко, на което усещах, че съм кадърен, може да не е изпълнимо ", сподели Мъри след дуела.

Трикратният победител в Големия шлем съвсем се отдръпна през 2019 година поради проблем с тазобедрената става, само че този сезон изигра едни от най-хубавите си мачове от години.

Той стигна до финала в Доха и с горделивост означи след първата си победа в Ню Йорк, че е на най-високото място в международната класация (37-и), откогато му беше сложена железна става.

Но той стигна единствено до третия кръг на Откритото състезание на Австралия и напусна " Уимбълдън " във втория.

" Все още се любувам на всичко, което е обвързвано с играта на високо равнище. Тренировките и опитите да се подобря и да стана по-добър, към момента се любувам на това. Това е, което ме кара да не преставам напред ", добави Мъри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР