Анди Мъри стана поредният човек от света на тениса, който

...
Анди Мъри стана поредният човек от света на тениса, който
Коментари Харесай

Анди Мъри: Предполагам, че Джокович е ваксиниран, той не е дете

Анди Мъри стана следващият човек от света на тениса, който допусна, че Новак Джокович е трансформирал антиваксърската си позиция и се е имунизирал.

Australian Open стартира на 17 януари, а домакините са безапелационни, че няма да бъдат допускани неимунизирани състезатели. А Ноле, за който имаше подозрения, въпреки всичко подаде поръчка за присъединяване в първия за годината шампионат от Големия шлем.

" Предполагам, че Новак е имунизиран ", сподели някогашният номер едно Мъри в изявление за " Tennis of Journal ". " Не знам обстановката като факт, само че виждам и слушам, че се готви да играе в Австралия. А и е в описите.
 Участието на Джокович на Australian Open остава под въпрос
Участието на Джокович на Australian Open остава под въпрос

Около възможното присъединяване на Джокович в Мелбърн се спекулира към този момент седмица

Това няма по какъв начин да стане, в случай че не е минал през имунизация. Говорих няколко пъти с хората от Мелбърн, няма да можеш даже да тренираш там, в случай че не си имунизиран. Правилата са за всеки и съм уверен, че Джокович знае това.

Не разбирам за какво го атакуват, че не афишира статута си. Никой не е задължен да го прави. И въобще - непрекъснатото покачване на тази тематика малко ме нервира.

Новак не е дете, а зрял човек, знае какво прави и взима решенията такива, каквито са най-хубави за него и здравето му. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР