Анди Мъри със сигурност разочарова своите фенове с представянето си

...
Анди Мъри със сигурност разочарова своите фенове с представянето си
Коментари Харесай

Бивш световен номер 1 потвърди участие на 3 турнира

Анди Мъри сигурно разочарова своите почитатели с представянето си на Australian Open. Британецът отпадна още във втория кръг на конкуренцията, а упованията на експертите бяха, представителят на Шотландия да доближи най-малко до втората седмица на първия за годината мейджър.

Сега, някогашният номер 1 ще има опцията за корекция, откакто удостовери присъединяване на 3 поредни шампионата. Това ще стане с помощта на „ уайлд кард “, която Мъри получава от уредниците на шампионатите постоянно напоследък, само че сигурно той си е заслужил това, с триумфите, които е постигнал на корта.

Първо ще забележим опитния играч, още на конкуренцията в Ротердам през идната седмица. Събитието в Нидерландия е от категория ATP 500 и ще събере едни от най-хубавите тенисисти в света.

От 14 февруари, 3-кратният първенец от „ шлема “ ще взе участие на шампионата в Доха, прочут още като Катар Open, съревнование от категория ATP 250.

И за край на този маратон от поредни съревнования, Мъри ще вземе присъединяване и на шампионата в Дубай, който е от сериите 500. Всеки един от упоменатите шампионати ще можете да наблюдавате в каналите на MAX Sport.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР