Анастасия Павлюченкова започна участието си на турнира в Шанхай с

...
Анастасия Павлюченкова започна участието си на турнира в Шанхай с
Коментари Харесай

Павлюченкова победи Кербер в Китай

Анастасия Павлюченкова стартира присъединяване си на шампионата в Шанхай с победа над една от най-големите си съпернички през годината. Рускинята, сложена под номер 4, употребява мощния си сервис против някогашната лидерка в ранглистата по тенис за дами Анжелик Кербер от Германия и завоюва за трети път в три сета през годината, този път с 6:3, 3:6, 6:2. Тя завоюва и първия мач в четвъртата група.

" С Анжелик всякога вършим тежки трисетови мачове. Днес се усещах добре на корта, само че и тя игра доста мощно и срещата можеше да приключи по всевъзможен метод. Искам да печеля допустимо най-вече мачове, само че ще забележим какво ще се случи. Когато изляза на корта, мислите ми са ориентирани единствено към крайния триумф ", сподели Павлюченкова след срещата.

Рускинята загуби подаването си рано в последния сет, само че записа два пробива в идващите четири гейма за 4:1. В последна сметка Кербер завоюва единствено един брейк до края, а Павлюченкова се възползва от втория си мачпойнт и затвори срещата след час и 57 минути на корта.

В други мачове денем американката Коко Вандевеге победи представителката на домакините Шуай Пън с 3:6, 6:3, 6:2, а германката Юлия Гьоргес се наложи с 6:1, 7:6(5) против Магдалена Рибарикова от Словакия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР