МИНЕАПОЛИС (АП) — Минесота Туинс постави централния полеви играч Байрън

...
МИНЕАПОЛИС (АП) — Минесота Туинс постави централния полеви играч Байрън
Коментари Харесай

Близнаци поставиха Бъкстон в списъка с контузени с възпаление на проблемното коляно; antsy Lewis все още се възстановява

МИНЕАПОЛИС (АП) — Минесота Туинс сложи централния полеви състезател Байрън Бъкстън в 10-дневния лист с контузени в петък заради инфектиране на проблематичното му дясно коляно, със въздържан оптимизъм отсъствието му може да се резервира най-малко.

Бъкстън напусна рано от мача в Чикаго в сряда, откакто изпита болежка в коляното, която претърпя две интервенции и го ограничи до избрана роля на нападател предишния сезон. Дискомфортът го накара да спре, до момента в който се опитваше да открадне втора база за трети следващ път, откакто първите два опита бяха осуетени от фал топки.

Ходът беше изработен със задна дата към четвъртък. Както президентът на бейзболните интервенции Дерек Фалви, по този начин и мениджърът Роко Балдели споделиха в петък, че имат вяра, че Бъкстън е на реален път да бъде подготвен да се завърне, когато има право на 12 май или най-малко няколко дни по-късно. ЯМР пробата на коляното му не разкри структурни увреждания, сподели Фалви.

Междувременно, третият бейзмен Ройс Луис „ се движеше в много добра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР