Аналният секс за много от интимните двойки представлява нещо екстравагантно

...
Аналният секс за много от интимните двойки представлява нещо екстравагантно
Коментари Харесай

За и против аналния секс

Аналният секс за доста от интимните двойки съставлява нещо екстравагантно и извънредно, многообразие в половия живот, което никой не им е отнемал.
Към този тип полови удоволствия прибягват, както младите интимни сътрудници, които се пробват да разкрият цялото всички свои любовните си усеща, по този начин и от по-възрастните брачен двойки, за които аналният съставлява метод за нашарване на интимните връзки и в същото време е източник на нови чувства.
Аналният секс от някои се възприема като безусловно въжделение, само че практикуващите този вид полови удоволствия не са по никакъв начин малко.
Въпреки това са доста повече тези, които се отнасят с предрешение и дефинират аналния секс като безусловно изкуствен и считат, че даже може да бъде рисков за здравето, защото анусът е предопределен за изхвърляне на отпадните артикули от метаболизма на човешкия организъм, а не за размножаване и за приемане на полово наслаждение.
Сред съперниците на подобен тип интимни връзки е преобладаващият брой на дамите, защото точно тяхното анално отверстие може да пострада от тях, само че и за мъжете аналният секс може да се окаже нездравословен
Но дано да стартираме от изгодите.
Полезните за организма последици от аналния секс могат да се изброят на пръстите на едната ръка и да се отнесат те по-скоро към чувствено-емоционалната страна на връзките сред сътрудниците.
Физиологически за организма този тип полово наслаждение е безусловно неефикасно, а даже и нездравословно.
Полза може да има в случаите на постигане на оргазъм, а, съгласно сексолозите за доста дами оргазмът по време на анален секс постоянно е първият в живота.

Ползите от аналния секс се състоят в следното:
• проявяване на последна степен на доверие към своя партньор;
• невиждано многообразие в интимния живот на всяка двойка;
• половият акт следователно е нормално по-дълъг в съпоставяне със общоприетия секс.
За да се извлече изгода от анален полов акт е допустимо, само че единствено в случай че двойката се придържа към редица правила и рекомендации:
• пристъпва се към анален секс единствено когато интимната партньорка е изцяло спокойна и отпусната, следователно, както в никакъв случай до момента, е извънредно уместна продължителната любовна игра.
• Преди интимния контакт е наложително вземането на душ и по време на къпане или по-късно се прави очистителна клизма.
• Проникването в аналното отверстие наложително се прави гладко, а целият развой е належащо да минава без никакви внезапни придвижвания и тласъци.
• Задължително е също по този начин потреблението на специфични смазващи средства или най-малко вазелинсъдържащи средства, само че самият вазелин не е целесъобразно да се ползва, защото нервира лигавиците, когато е в съсредоточен тип.
• Болезнените чувства би трябвало да бъдат причина за преустановяване на половия акт.
• Половият член не е желателно да се вкарва доста надълбоко.
• Използването на презерватив при анален секс е още по-препоръчително, в сравнение с при обичайните интимни милувки, даже е належащо те да бъдат по-специални и най-важно здрави, т.е. вероятността да се скъсат да е по-малка.
• Не е желателно анален секс да се прави по-често от 2-3 пъти месечно.
Честото упражняване на анален секс и неспазването на някои от посочените нагоре рекомендации е допустимо да нанесе на организма непоправима щета.

Вреди от практикуването на анален секс
• Повишен риск от заразяване с инфекциозни и венерически заболявания;
• Риск от възпаление на пикочо-половата система;
• Нежелана бременност – съществува опция от забременяване, защото спермата на интимния сътрудник може да попадне във влагалището;
• Различни нарушавания в стомашно-чревния тракт;
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР