Анализаторът и икономист Евгений Кънев написа коментар в социалната мрежа

...
Анализаторът и икономист Евгений Кънев написа коментар в социалната мрежа
Коментари Харесай

Евгений Кънев: На амбразурата са две министерства, откъдето се упражнява руското влияние в България

Анализаторът и икономист Евгений Кънев написа коментар в обществената мрежа Фейсбук във връзка брифинга на ГЕРБ-СДС с присъединяване на Бойко Борисов тази заран , откакто стана ясно, че ПП-ДБ не желаят да поддържат оферти от Мария Габриел проектокабинет. Публикуваме разбора на Евгений Кънев без редакторска интервенция:

„ Много слаб ББ – макар, че неговите апологети в студията ще показват закононарушението като нещо тривиално, а хитрините му за преговорни умения. Онагледени с реплики в жанр: “ти пък си доста ‘убав ”.

Ясно бе, че вместо да разяснява нарушаването на Конституцията, ББ ще завърти посланието си към какъв брой доста са “страдали и дали ” през тези 9 месеца. А сделките, които не съблюдава са “удар в тил ” – поставяйки знак за тъждество сред “изненадващата ” оставка на кабинета Денков, съгласно контрактувания период и изненадващия мандат за недоговорен кабинет.

Като изтръскаме плявата от сеното със сенилни глупотевини ще остане един гол факт.
Че на амбразурата са двете министерства – защита и енергетика, откъдето се упражнява съветското въздействие в България. И службите, които го пазят.

А за тях ББ знае, че може да се стреля. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР