Аналитичното предаване на Sportal TV “Контра в понеделник по традиция

...
Аналитичното предаване на Sportal TV “Контра в понеделник по традиция
Коментари Харесай

“Контра”: С какво Арсенал беше по-добър от Манчестър Юнайтед?

Аналитичното предаване на Sportal TV “Контра ” в понеделник по традиция е фокусирано върху най-интересните мачове през уикенда в топ шампионатите на Европа.

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров обрисуваха най-важните аспекти към значимата победа на Арсенал над Манчестър Юнайтед. Благодарение на нея походът на “артилеристите ” към купата наподобява все по-солиден, а устремът на “червените дяволи ” беше спрян след втория следващ мач без победа.

С какво Арсенал беше по-добър на “Емиратс ” и кой от футболистите на Ерик загар Хаг разочарова най-вече?

На “Анфийлд ” пък феновете видяха нулево тъждество сред Ливърпул и Челси, което наподобява разумно на фона на моментното положение на двата тима, въпреки подялбата на една точка да не усъвършенства доста позициите им в класирането.

Шампионът Манчестър Сити реализира обикновен триумф над Уулвърхамптън и почитателите нямат самообладание за конфликтите с Арсенал.

В Италия пък фокусът напълно беше върху Ювентус и наказването с лишаване на 15 точки. Защо се стигна до такава степен и по какъв начин това ще се отрази на “старата госпожа ” до края на сезона? Ще последват ли още наказания за отбора и ще има ли други осъдени?

В Ла Лига и Барселона, и Реал Мадрид реализираха значими победи, въпреки каталунците да бяха изненадващо неубедителни против Хетафе. Липсата на Роберт Левандовски като че ли се оказва явно отрицателна върху играта на тима на Чави.

Гледайте “Контра ”!

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР