Амстердам започна кампания, с която отправя послание към младите британци,

...
Амстердам започна кампания, с която отправя послание към младите британци,
Коментари Харесай

Амстердам започна кампания срещу пиянските уикенди на млади британци

Амстердам стартира акция, с която насочва обръщение към младите британци, които желаят щур уикенд, да стоят настрани, написа. Изследванията демонстрират, че британците сред 18 и 35 години и нидерландците на сходна възраст нормално предизвикват най-вече неприятности в квартала на алените фенери с ергенски празненства, циркулиране на кръчми и пиянство и опиати по цяла нощ, което прави живота нетърпим за жителите.

Онлайн акцията, която стартира тази седмица, ще се задейства, когато хората във Англия вкарат термини в търсачките като " ергенско празненство в Амстердам ", " на ниска цена хотел Амстердам " и " циркулиране на кръчми в Амстердам ". Те ще виждат предупредителни видеореклами, описващи рисковете и следствията от несъразмерната приложимост на алкохол и опиати: санкции, престъпно досие, хоспитализация и трайни увреждания на здравето.

Зам.-кметът Софян Мбарки сподели, че градът прави повече от други в Европа, с цел да се опълчи на " безотговорните " визити. " Посетителите към момента са добре пристигнали, само че не и в случай че се държат неприятно и предизвикват стеснение. Като град споделяме: избираме това да го няма, тъй че стойте надалеч! “, сподели зам.-кметът на града.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР