Американците поставиха рекорд по обем на покупките в интернет в

...
Американците поставиха рекорд по обем на покупките в интернет в
Коментари Харесай

Американците похарчили 7,9 млрд. долара за покупки по интернет в Черния петък

Американците сложиха връх по размер на покупките в интернет в четвъртък и петък, пазарувайки артикули и услуги за общо 7,9 милиарда $, като се базира на компания ”Адоуб диджитъл инсайтс ”, която следи информацията за продажбите в 100-те най-големи електронни магазина в Съединени американски щати.
Тазгодишните продажби по интернет са със 17,9 процентни пункта повече, в сравнение с за същите два дни през 2016 година Телевизия Си Ен Ен излъчи изказване на представители на най-голямата в света компания за електронна търговия " Амазон ", които също се отчели рекорден размер на поръчките - единствено през първите 5 часа на Черния петък са били купени над 200 000 играчки.

В Съединени американски щати отстъпките по време на така наречен Черния петък може да доближат 90 %. Обичаят да се вършат огромни разпродажби в петъка след националния празник Деня на благодарността в Съединени американски щати датира от 19-и век. Изразът " черен петък " почнали да използват първи жителите на американския град Филаделфия, недоволни от големите тапи в града на този ден. Впоследствие изразът изгубил отрицателния си нюанс и почнал да се употребява за най-големите за годината разпродажби, изначало в Съединени американски щати, а през днешния ден - в целия свят.

Според " Адоуб диджитъл инсайтс " през идния Кибер понеделник се чакат продажби по интернет за общо 6,6 милиарда $, което ще го направи деня с максимален размер онлайн покупки в Съединени американски щати в историята.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР