Американското издание ''Атлантик'' разкри неуместно и шокиращо изказване на президента

...
Американското издание ''Атлантик'' разкри неуместно и шокиращо изказване на президента
Коментари Харесай

Американците, загинали в ПСВ, са загубеняци и неудачници, смята Тръмп

Американското издание ''Атлантик'' разкри несвоевременно и шокиращо изявление на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския от 2018 година по време на негово посещаване в Париж във връзка отбелязването на 100-годишнината от края на Първата международна война.

Според изданието президентът на Съединени американски щати е признал пред част от делегацията си тогава, че "не схваща какво печелят сънародниците му, отивайки да водят война зад граница ".

Нещо повече, от списанието разкриват, базирайки се на близки от обкръжението на Тръмп, че преди две години, до момента в който участвал на церемонията в Париж, президентът е трябвало да посети гробището Ена-Марна наоколо до френската столица, където почиват костите на американски бойци, починали в Първата международна война. В последния миг обаче Тръмп е решил да анулира визитата си до гробището с думите, че в този ден се очаквало да завали, а хеликоптерът му "не можел да лети при дъждовно време ".

Истинската причина обаче била, че Тръмп се е страхувал, че дъждът ще скапе прическата му, заради което решил да избави косата си, вместо да отдаде респект на починалите във войната американски военнослужещи.

Защо би трябвало да навестявам това гробище?! Че там почиват единствено загубеняци, е бил споделил Тръмп пред членове на делегацията си в същия този ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР