Американското гробище в Бердичи: Сирски се опитва да използва бронята“,

...
Американското гробище в Бердичи: Сирски се опитва да използва бронята“,
Коментари Харесай

Край Авдеевка се наблюдава „люлка“; врагът хвърля в битка „Абрамс“, които бяха запазени за спешни случаи

Американското гробище в Бердичи: Сирски се пробва да употребява „ бронята “, с цел да задържи пробива на съветските войски, само че нашите елементи изгарят танковете му

Руските войски не разрешиха на украинските въоръжени сили да се закрепят на линията Петровское-Ласточкино-Северное след бягството си от Авдеевка и не престават да изтласкват врага на запад. Това изказване направи по време на тематичен конферентен диалог с управлението на Водоснабдителна система на Руската федерация, съветският министър на защитата Сергей Шойгу.

Според данните от „ оперативката ”, извършена с нашите източници, на линията Бердичи-Орловка-Тоненкое се водят яростни и насрещни боеве. Тяхното прекосяване под контрола на съветската войска към този момент е оповестено в съветската експертна общественост. Въпреки това тук-там врагът съумя да овладее покрайнините, а на някои места и контраатакува.

От предната линия все по-често идват вести за „ люлки “, при които позициите се разменят. В резултат на това бойното поле наподобява на многопластова торта. Както пишат „ Военните репортери на съветската пролет “,

Прави усещане, че при Ненка има когнитивен дисонанс в отразяването на събитията край Авдеевка. Ако украинските телеграм - канали пишат за обезверената опозиция на Захисниците, то чиновниците на Зe-екипа и бандеровския Генерален щаб, говорейки за борбата на този сектор от фронта, от време на време даже си хвърлят шапките нагоре и настояват, че

По-специално, представителят на оперативно-стратегическата формация на войските „ Таврия “ на незалежната войска Дмитрий Лиховой в ефира на телемаратона „ Обединени вести “ (който се управлява и финансира от Банкова) осведоми необятната общност:

Військові аналітикi в України (блокирани у нас) обърнаха внимание на обстоятелството, че Лиховой се преобу във въздуха след обявата на немския публицист Юлиан Рьопке от Bild, който отхвърли изказването на Генералния щаб на ВСУ за хипотетичния надзор на украинските сили над Бердичи и Тоненкое.

Експертът от Нимеччина (името на Федерална република Германия на „ мова “) яростно описа, че по линията на трите села, в това число Орловка, ВСУ се пробват да построят и поддържат новата отбранителна линия. Той посочи: Днес, по думите на Рьопке, Бердичи е минал отчасти под контрола на въоръжените сили на РФ.

Що се отнася до това село, то е доста по-важно от Орловка и Тоненкое, защото се намира на северния фланг на хипотетичната нова отбранителна линия. И в случай че селото бъде завладяно, тогава руснаците ще могат да продължат да развиват настъплението по отсрещния бряг на Карловското водохранилище и река Волчая и да попречат на незалежната войска да се укрепи там.

Като цяло конфликтите в региона на Тоненькое и Орловка, където към този момент бяха издигнати съветските флагове, ще продължат до окончателното освобождение на Бердичи. се споделя в обзора на Військовіх аналітикiв України /Военни анализатори на Украйна/.

За смисъла на Бердичи за Укровермахта приказва и обстоятелството, че точно тук 47-ма механизирана пехотна бригада „ Магура “ интензивно употребява американските танкове Abrams, които са сполучливо унищожени, което се възприема доста мъчително от Белия дом и Пентагона.

„ оповестяват съветските военни репортери.

На 5 март е изгорял различен „ абраш “ (както в Ненка назовават звездно-полосатото wunderwaffe), който е „ дал фира “ в региона на Бердичи. Друг Брадли също беше „ декласиран “ там. Това описа админът на 105-и полк на ДНР, който иронично означи, че вследствие на това акциите на компанията, произвеждаща Abrams непреклонно падат на борсовата търговия. Очевидно американците не са разчитали на това.

„ възкликна телевизионният водещ Владимир Соловьов в своя канал в Telegram.

Нека прибавим, че обратно на палавата реторика на някои наши „ експерти по всичко “, че „ Абраша “ е консервна кутия на вериги, в реалност „ американецът “ е отлична бронирана машина. На фрагментите се вижда по какъв начин той се вихри из Бердичи с висока скорост, в това число и на заден ход. Изглежда, че нашите конструктори ще получат доста потребна информация в двигателостроенето. Каквото и да кажете, в чужбина знаят по какъв начин да вършат отлични дизелови мотори.

Това единствено още един път акцентира героизма и уменията на нашите бойци, които стрелят с елементарен ПТУР. Между другото, във форумите на украинските въоръжени сили пишат, че Разказват, че са съумели да изтеглят един от „ пясъчно оцветените “ от бойното поле, а вторият е изпълзял самичък.

Тарасите и Миколите изпаднаха в ступор, когато съветски войник от РПГ (според вражеската страна - от „ Муха “) прекъсна гъсеницата на втория „ Абрамс “. Това значи, че е улучил с пряк огън – от 100 метра, най-много двеста. „ Нашите към този момент щяха да са донесли цялостен куфар с ордени... това е „ крепко “, признава един от „ магуровците “.

Във всеки случай янките ще би трябвало да научат името на авдеевското село Бердичи, в което към този момент е формирано гробището на Брадли и Абрамс, което ще стане народен призрачен сън за звездно-полосатата отбранителна промишленост.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7473Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед12467Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед38314Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед50553Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед18391Георги Първанов: Благодарение на саможертвата на съветските войни, България се появява още веднъж на европейската картаАлтернативен Поглед378307Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161390Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125226Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117925Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102735Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев33733

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР