Американско-германският консорциум Pfizer/BioNTech подаде заявление в министерството на здравеопазването на

...
Американско-германският консорциум Pfizer/BioNTech подаде заявление в министерството на здравеопазването на
Коментари Харесай

Pfizer подаде заявление за ваксиниране на деца над 5 години в Япония

Американско-германският консорциум Pfizer/BioNTech подаде заявление в министерството на опазването на здравето на Япония за приемане на позволение за потребление на препарата им против ковид за имунизиране на деца над 5 години. Това се показва в известие, оповестено на уеб страницата на Pfizer Japan.

Сега в Япония имунизацията против ковид е позволена за хора на 12 и повече години. В изказване от Pfizer/BioNTech означават, че са дали данни за използването на препарата за деца във възрастовата група от 5 до 11 години и чакат да получат нужното позволение от японските управляващи.
 Трети смъртен случай след инжектиране със нечиста ваксина в Япония Трети смъртен случай след инжектиране със нечиста ваксина в Япония
Властите в Япония записаха трети смъртен случай след имунизация с препарат против Covid, чиято партида бе нечиста и изтеглена от п...

Ваксинациите в Япония започнаха в средата на февруари. Първи се имунизираха медицинските служащи. На 12 април започнаха имунизации на 36 милиона души на възраст над 65 години, а от юли се организират имунизации на всички възрастови групи.

Към днешна дата 93,7 милиона души в Япония са със приключен имунизационен цикъл, което е 74% от популацията от съвсем 127 милиона души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР