Американският тенисист Томи Пол, който отпадна на полуфиналите на Откритото

...
Американският тенисист Томи Пол, който отпадна на полуфиналите на Откритото
Коментари Харесай

Томи Пол мечтае да завърши годината в топ 10

Американският тенисист Томи Пол, който отпадна на полуфиналите на Откритото състезание на Австралия след проваляне от сърбина Новак Джокович с 5:7, 1:6, 2:6, разяснява, че последните две седмици са били страхотни за него.

Пол ще влезе в топ 20 за първи път в кариерата си, само че бе безапелационен, че не желае да стопира до тук.

„ Страхотни, страхотни две седмици за мен. Очевидно ще опитам да продължа по този метод през целия сезон. Всичко е въпрос на неизменност. Не желая да съм знамение за един ден “, съобщи Томи Пол, представен от организация „ Ройтерс “.

„ Искам да продължа да прогресирам в ранглистата. Би било добре да приключа годината в топ 10. Чувствам, че по метода, по който стартирах годината, това е верният път. Очевидно би трябвало да печеля много срещи тази година. Надявам се да стигна и то няколко трофеи. Не желая просто да изгубвам на полуфиналите, а да имам името си изписано на няколко трофея през годината “, сподели още 25-годишният американец.

Мачът с Джокович в Мелбърн бе първи за Томи Пол против именития сърбин. „ Когато отивах към корта беше супер, само че самият мач и да ме победи по този метод не беше прелестно. Но е ужасно да видя равнището, на което желая да бъда и какъв брой добър би трябвало да бъда, в случай че желая да надвивам противници като него. Мисля, че това бе потребен опит за мен. Той не ме остави да последвам моя проект за дуела “, добави Пол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР