Американският сенатор и бивш водещ на предаването Сетъдей найт лайв

...
Американският сенатор и бивш водещ на предаването Сетъдей найт лайв
Коментари Харесай

Сенатор от САЩ се извини в Деня на благодарността за непристойно поведение


Американският сенатор и някогашен водещ на предаването „ Сетъдей найт лайв ” Ел Франкен, упрекнат, че е опипвал дами, излезе с следващо опрощение в четвъртък, откакто тази седмица се появиха нови обвинявания за негово непочтено държание.

Случаят със сенатора демократ от Минесота, който може да бъде разследван от сенатската комисия по нравственос, е най-новият в серията от недоволства за полови злоупотреби против известни американци в областта на развлекателната промишленост, спорта, политиката и медиите.

Две дами, поискали анонимност, настояват, че Франкен ги е опипвал в долната част на гърба на две обособени политически събития през 2007 и 2008, заяви в. „ Хъфингтън поуст ” в сряда, с което обвиняванията против Франкен станаха четири.

В Деня на благодарността през вчерашния ден Франкен написа, че „ се усеща извънредно поради това, че е предиздвикал някои дами да се усещат зле ”, заяви локалният в. „ Стар трибюн ” в Минесота.

Бившия комедиант, публицист и демократичен радио водещ разказва себе си като „ задушевна персона ”, която обича да прегръща хората, когато се снима с тях, само че очевидно прегръдката му е „ минала чертата за някои дами ”, се споделя в изказването му.

В умозаключение Франкен дава обещание да продължи напред с старания да завоюва още веднъж доверието на гласоподавателите си, написа „ Стар трибюн ”.

Спортната журналистка и някогашна манекенка Лиан Туидън първа упрекна Франкен и настоя той да поеме отговорност за постъпките си. Туидън сподели, че през 2006 Франкен си направил злепоставяща фотография с нея, до момента в който спяла, на борда на аероплан, а преди този момент я целувал директно волята й по време на командировка в Близкия изток.

Втора жена – Линдзи Менз, сподели пред Си Ен Ен, че се снимала с Франкен на панаира в Минесота през 2010 и че той „ я придърпал прекомерно покрай себе си, конфузно близо и до момента в който брачният партньор й снимал, Франкен сложил разперена си длан върху задните й елементи.

Франкен към този момент се извини трогателно на Туидън и сподели, че ще приветства следствие на конгреса на държанието му. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР