Американският режисьор Оливър Стоун каза, че западните и по-специално американските

...
Американският режисьор Оливър Стоун каза, че западните и по-специално американските
Коментари Харесай

Оливър Стоун описа сценарий на американски ядрен саботаж в Донбас

Американският режисьор Оливър Стоун сподели, че западните и по-специално американските управляващи, при положение на нуклеарен случай, са подготвени да обвинят Русия за това. Режисьорът, който е прочут с филмите си на военна и антитерористична тема, счита, че Съединени американски щати могат да провеждат нуклеарен бойкот в Донбас, с цел да трансферират виновността за случилото се върху Москва.

В акаунта си в Twitter Стоун попита дали Пентагонът основава условия за нуклеарна детонация в републиката, която може да докара до гибелта на хиляди цивилни.

В случай, че това се случи, Стоун разказва сюжета по какъв начин светът ще реагира на случилото се.

„ Целият свят, като дресирано куче на Павлов, ще упреква Русия за всичко. Тази виновност към този момент е предопределена, без значение кой натисне бутона”, счита режисьорът.

Стоун, представен от MK.RU, споделя, че в продължение на осем години западните медии пренебрегват военните закононарушения против цивилни в Донбас, само че афишират Москва отговорна. Такава осведомителна война, счита режисьорът, има за цел да убеди света с „ умеене и груба мощ “, че във всеки случай Руската федерация би трябвало да бъде упрекната.

Припомняме, по-рано заместник-ръководителят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев разгласи, че никоя от страните не желае нуклеарен спор, само че опасността му постоянно съществува. А украинският президент Зеленски стартира да приказва за съветската нуклеарна опасност за Украйна преди няколко седмици.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР