Американският производител на електромобили Rivian представи пред света три нови

...
Американският производител на електромобили Rivian представи пред света три нови
Коментари Харесай

Rivian с тройна премиера

Американският производител на електрически автомобили Rivian показа пред света три нови бъдещи пазарни оферти, а точно напълно новите си модели R2 и R3, и спортната трансформация R3X.

За R2, от Rivian споделят, че е представител на средноразмерните SUV модели, като ще предложи на бъдещите си притежатели композиция от пътно държание, многофункционалност и употреба в петместена настройка на интериора.

Като забавни акценти при R2 от Rivian показват задното стъкло, което може да бъде отваряно за транспортиране на по-дълги товари, както и опцията за цялостно прегъване както на задните, по този начин и на предните седалки.



Rivian R3 от избран от компанията като средноразмерен кросовър с спомагателни офроуд благоприятни условия и усъвършенствани динамични индикатори при версията R3X.



R2 и R3, които са развити на напълно нова платформа на Rivian, ще се оферират с избор сред две модификации и, според от интегрираната батерия, като тази с по-голямата ще предложи свободен пробег от над 300 благи (480 километра) и опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за под 3 секунди. В взаимозависимост от желанията и потребностите си, клиентите ще могат да избират сред версии с един, два и три електромотора.



Базовата цена на R2 ще започва от към 45 000 щатски $, а тази на R3 ще бъде по-ниска.

Първите доставки на Rivian R2 се чака да стартират през първата половина на 2026 година, а на R3 по-късно.


Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР