Американският президент Доналд Тръмп се оказа въвлечен в нова полемика,

...
Американският президент Доналд Тръмп се оказа въвлечен в нова полемика,
Коментари Харесай

Безчувствено изказване на Тръмп пред вдовица на войник предизвикаха скандал

Американският президент Доналд Тръмп се оказа замесен в нова дискусия, отричайки да е споделил на вдовицата на боец, умрял в борба, че брачният партньор й " е знаел с какво се захваща ", както заяви конгресменка от Демократическата партия, предадоха Франс прес и ДПА

В началото на месеца 25-годишният Ла Дейвид Джонсън почина при засада в Нигер . Тялото му дойде през вчерашния ден на летището в Маями, щата Флорида. Отиващата да посрещне ковчега вдовица Майешя Джонсън, бременна с трето дете, е получила телефонното позвъняване, до момента в който се е намирала в колата, оповестява Фредерика Уилсън от Камарата на представителите.

" Не чух целия диалог, само че го чух да споделя: " Предполагам, че е знаел с какво се захваща. Но допускам, че все пак боли " , съобщи Уилсън пред Си Ен Ен. " Този човек е болен. Има сърце от камък и не усеща жал или съчувствие към никого. Това е вдовица в печал ", изрази тя възмущението си пред медиите.

" Избраничката от Демократическата партия си е измислила напълно какво споделих на вдовицата на боец, умрял при бойни дейности (и имам доказателство). Тъжно! ", написа Тръмп рано сутринта в Туитър. Уилсън отхвърли изказванията и съобщи, че тя е била в колата и също има доказателства.

" И това не е най-лошото. Тя плачеше от самото начало и когато затвори, ме погледна и сподели: " той даже не помнеше името му ". Това е нещото, от което в действителност я заболя ", добави конгресменката пред телевизия Ем Ес Ен Би Си.

В формалното изказване на Белия дом за четирите диалога със фамилии на починали бойци от специфичните елементи се споделя, че президентът е изказал съболезнования и е декларирал, че саможертвата им няма да бъде забравена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР