Американският президент Доналд Тръмп почете американските военни и ветераните по

...
Американският президент Доналд Тръмп почете американските военни и ветераните по
Коментари Харесай

Доналд Тръмп почете американските военни в навечерието на националния празник

Американският президент Доналд Тръмп уважи американските военни и ветераните по време на честване, състояло се през вчерашния ден вечерта в навечерието на националния празник на Съединени американски щати, отбелязван през днешния ден, съобщи АП.

Събитието бе в курорта Грийнбриър, в град Уайт Сълфър Спрингс, в щата Западна Вирджиния. По време събитието, включващо и благотворителна вечеря, Тръмп похвали всички американци от всяко едно потомство, които са служили във въоръжените сили. Президентът похвали и американските спортисти и сподели, че те са "невероятно надарени хора, които би трябвало да имат мощни мускули, само че би трябвало да имат и още по-силен разсъдък ".

Днес американците означават Деня на независимостта и това е мотив за тях да отпразнуват своето единение и да загърбят различията.

От Ню Йорк до Ню Мексико хората ще отпразнуват 4 юли с концерти навън с присъединяване на известни реализатори като Кели Кларксън, Рики Мартин или Кийт Ърбан и с фойерверки. На места зарята се чака да продължи повече от 20 минути. Според друга традиция на 4 юли из цялата страна през днешния ден поставят клетва нови американски жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР