Американският президент Доналд Тръмп опроверга появилата се във вестник Ню

...
Американският президент Доналд Тръмп опроверга появилата се във вестник Ню
Коментари Харесай

Тръмп отрече изпращането на 120 000 войници в Близкия Изток

Американският президент Доналд Тръмп опроверга появилата се във вестник " Ню Йорк таймс " информация, че Съединени американски щати разискват боен проект, предусещащ в Близкия изток да бъдат изпратени до 120 000 бойци, с цел да парират всевъзможни набези или ускорение на нуклеарната стратегия на Иран. Тръмп съобщи това през днешния ден пред кореспонденти в Белия дом, съобщи Ройтерс.

" Смятам, че това са подправени вести. Дали бих го направил? Безусловно. Но не сме възнамерявали такова нещо. Надявам се, че няма да ни се постанова да планираме такова нещо. Ако въпреки всичко го създадем, ще изпратим много повече бойци от това ", сподели Тръмп.

Държавният секретар на Съединени американски щати Марк Помпейо сподели, че Съединени американски щати не желаят да водят война с Иран, само че ще отговорят, в случай че Иран нападне ползи на Съединени американски щати.

Руският външен министър Сергей Лавров сподели, че Русия и Съединени американски щати имат доста разлики по иранската нуклеарна стратегия, само че не престават диалога по тематиката, съобщи ТАСС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР