Американският президент Доналд Тръмп обвини в бездействие администрацията на своя

...
Американският президент Доналд Тръмп обвини в бездействие администрацията на своя
Коментари Харесай

Тръмп обвини администрацията на Обама относно руската намеса в изборите в САЩ

Американският президент Доналд Тръмп упрекна в безучастие администрацията на своя предходник Барак Обама по отношение на изказванията за съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, съобщи Ройтерс.

Вчера федерален правосъден състав разгласи, че чиновници на съветското военно разузнаване посредством хакерски интервенции са следили компютрите на Хилари Клинтън и на Демократическата партия по време на предизборната акция тогава и са откраднали голямо количество сензитивна информация, която била употребена за нейното дискредитиране и в интерес на републиканците, чийто претендент бе Тръмп. На 12-те хипотетични сътрудници на ГРУ - съветското военно разузнаване, разпознати от ФБР, бяха предявени задочни обвинявания в границите на следствието за съветска интервенция в изборите.

"Историите, които чухте през вчерашния ден за 12 руснаци, са се развили по време на ръководството на администрацията на Обама, а не по време на администрацията на Тръмп. Защо те (хората на Обама) не са създали нищо по това време, изключително по кое време стана известно, че ФБР е уведомило президента Обама за това още през септември, преди изборите ", писа в Туитър Тръмп, който сега е на посещаване във Англия.

"Къде е сървърът на Националния комитет на Демократическата партия, и за какво ФБР не го взе под собствен надзор? ", попита Тръмп в Туитър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР