Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пристигнаха след

...
Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пристигнаха след
Коментари Харесай

Мелания Тръмп – ослепителна в жълто на гала вечеря в двореца Бленъм

Американският президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания дойдоха след малко пътешестване с хеликоптер в двореца Бленъм за церемония вечеря в тяхна чест в първия ден от визитата на Тръмп във Англия, предадоха международните организации.
Тръмп, облечен в смокинг, и Мелания, в жълта вечерна рокля, бяха посрещнати от английския министър председател Тереза Мей и брачна половинка й Филип. На церемонията по посрещането Тръмп и брачната половинка му се любуваха на музиката на огромен английски боен оркестър. Сред осъществяванията му беше и осъществяване с гайди на химна " Amazing Grace ".

Това е майката на Мелания Тръмп. Можете ли да повярвате, че е на 72 години! (СНИМКИ)

В тирада пред гостите на вечерята Тереза Мей посочи, че английски компании са основали стотици хиляди работни места и благоприятни условия за крепко работещите хора из Америка.
" Сега, когато ние се готвим да напуснем Европейски Съюз, ние имаме невиждана опция да създадем повече ", съобщи тя. " Това е също опция да премахнем бюрократичните бариери, които пречат на проектите на бизнес водачите от двете страни на Атлантика ", добави тя. Мей напомни и, че Англия е най-големият вложител в Съединени американски щати, добавя Ройтерс.
Британският министър председател цитира Уинстън Чърчил. " Да имаме Съединени американски щати на наша страна, това е огромна наслада за мен ", сподели тя, употребявайки думите на Чърчил. " Сега за положителното и изгодата на нашите нации, дано да работим дружно, с цел да изградим едно по-проспериращо бъдеще ", сподели Мей на Тръмп.
На вечерята в двореца участваха министри и към 100 ръководители на водещи компании, добавя Ройтерс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР