Американският президент Доналд Тръмп е настанен за лечение в болница,

...
Американският президент Доналд Тръмп е настанен за лечение в болница,
Коментари Харесай

Тръмп е настанен за лечение в болница

Американският президент Доналд Тръмп е настанен за лекуване в болница, откакто преди ден даде позитивна проба за ковид. Заразени са още брачната половинка на Тръмп – Мелания, ръководителят на предизборната му акция на Уилям Степин, както и някогашната президентска съветничка Келиън Конуей.

Официалното известие на Белия дом гласи, че Тръмп ще прекара " идващите няколко дни " в Националния боен медицински център " Уолтър Рийд ", където са лекувани редица американски президенти. В изказване се споделя, че решението е " защитна мярка " и е взето по съвет на лекаря на Тръмп.

“Мисля, че съм добре, само че би трябвало да се уверим, че нещата се получават “, разгласи Тръмп в малко видео, оповестено в Туитър.

Президентът има лека тресчица, оповестяват източници от президентството, представени от Ройтерс. Лекарят на Белия дом Шон Конъли сподели в петък вечерта, че Тръмп е добре и няма потребност от спомагателен О2, както и че е получил първата доза Ремдесивир. Лекарството на Гилеад е единственото до момента минало през медицинските проби и е посочило, че работи против вируса. Преди това Тръмп е приел и пробен медикамент с антитела.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР