Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че никога няма да признае поражението си на изборите

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи през днешния ден пред група от възторжени свои последователи, че в никакъв случай няма да признае провалянето си на изборите през ноември в Съединени американски щати и към момента се счита за победител, предадоха Ройтерс и ТАСС.

"Никога няма да се предадем, в никакъв случай няма да признаем провалянето. Това няма да се случи. Не би трябвало да признаваме проваляне, когато става дума за кражба. Страната ни претърпя задоволително.

Повече няма да поносим това ", сподели Тръмп в послание към "Похода за избавление на Америка " - многохилядна проява на негови последователи във Вашингтон.

"Ще спрем кражбата ", съобщи Тръмп на митинга, проведен в региона на "Елипс парк " покрай Белия дом, като изрази убеденост, че в проявата вземат участие "стотици хиляди души ", без да дава доказателства.

Тази проява бе проведена по отношение на това, че Сенатът и Камарата на представителите в околните часове би трябвало да утвърдят резултатите на състоялите се през ноември президентски избори в Съединени американски щати, на които победи противникът на Тръмп - демократът Джо Байдън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР