Американският президент Джо Байдън и демократите в Конгреса предложиха радикални

...
Американският президент Джо Байдън и демократите в Конгреса предложиха радикални
Коментари Харесай

Байдън иска да облекчи процедурата за получаване на гражданство от мигранти

Американският президент Джо Байдън и демократите в Конгреса предложиха радикални промени в имиграционната политика на Съединени американски щати, които ще плануват осемгодишна процедура за приемане на американско поданство за близо 11 милиона души, живеещи в Съединени американски щати незаконно, съобщи АП.

Лидерът на демократическото болшинство в Сената Чък Шумър и съпартиецът му сенатор Робърт Менендес публично внесоха в Конгреса законопроекта за промяна на имиграционната политика, заяви Шумър на страницата си в Туитър, отбелязва Българска телеграфна агенция.

„ Радвам се да показва дружно с Робърт Менендес и демократите в Сената „ Закона за поданството “, който реформира разрушената ни имиграционна система “, се показва в известието.

„ Имаме стопански и честен императив да прокараме огромна, смела и инклузивна имиграционна промяна “, съобщи Менендес.

Проектозаконът съставлява разкъсване с политиката на държавното управление на някогашния президент Доналд Тръмп и елементи от него евентуално ще срещнат съпротива от страна на мнозина републиканци. Байдън призна, че може да одобри по-частичен метод, в случай че съумее да прокара обособени значими положения на проектозакона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР