Американският полковник от резерва Дъглас Макгрегор заяви, че след много

...
Американският полковник от резерва Дъглас Макгрегор заяви, че след много
Коментари Харесай

Екс-съветник на министъра на отбраната на САЩ: да се лъже за Украйна вече няма смисъл

Американският полковник от запаса Дъглас Макгрегор съобщи, че „ след доста месеци на неистини “ западната общност „ стартира да се приготвя за неизбежния колапс на Украйна “.

Бившият консултант на министъра на защитата на Съединени американски щати Дъглас Макгрегър упрекна американските политици, че употребяват лъжите като съществена " валута ". Но запасите и от тази валута, по мнението на пенсионирания полковник, са изчерпани.

" В продължение на доста месеци политиците от Вашингтон лъгаха американците за какво и по какъв начин е почнала войната в Украйна, и най-важното, за какво се води. " Победите " на украинската войска и грешките на Русия бяха преувеличавани. Фактите бяха изкривявани, изфабрикувани или изцяло пренебрегнати. Но в този момент стана явно: ситуацията на Украйна към този момент е безнадеждно ", сподели Макгрегър.

Истината от кадровия американски боен

В своята публикация, оповестена в American Conservative, американският боен описа за това по какъв начин в реалност стоят нещата по фронтовете на Украйна:

Войниците от въоръжените сили на Украйна са затворени в укрепленията в градовете. Те са обездвижени от съветски сухопътни войски. Тъй като са неподвижни цели, те са отлични цели: елементарно се виждат и унищожават с точни артилерийски удари.

Очуканите украински легиони към момента държат, с помощта на доставките на оръжие от съдружниците. Но загубите във войната, отприщена от Вашингтон, са големи. ВСУ са обезкървени. Киев няма аварийни формирования, способни да се борят.

Войната сред Киев и Москва е изгубена. Никаква военна помощ от НАТО, с изключение на директната военна интервенция на сухопътните сили, не може да промени тази сурова действителност.

Двата пътя

Москва към този момент управлява Източна Украйна. И няма да си тръгне. Киев е изправен пред задачата да резервира това, което към момента може да бъде избавено. Но има проблем и с това. И единствено държавното управление на Зеленски може да го реши, счита Макгрегър.

Основният въпрос е какво ще изберат управляващите в Киев:

Мир след договаряния с Русия или, с цел да се угоди на Байдън, безконечен спор с нея?

Второто значи национално самоубийство, тъй като Западна Украйна ще продължи да бъде подложена на опустошителни удари от съветските ракети с по-далечен обхват.

Готов ли е Вашингтон?

На втория въпрос би трябвало да отговори Вашингтон:

Готов ли е, откакто е налял повече от 60 милиарда $ в Украйна, която се разрушава, да влага от ден на ден и повече? И от кое място ще дойдат парите, когато светът е обзет от тежка икономическа спешна обстановка?

Военният в оставка установи: инфлацията през днешния ден излиза толкоз скъпо за елементарните американци, че проблемите на потъващата Украйна са последното нещо, което може да провокира тяхното безпокойствие. А виж продължаването на " спонсорирането на хибридната война " ще провокира. И следствията към този момент са ясни.

„ След поредност от провали – Афганистан, Либия, Ирак, Сирия – Белият дом няма да може да избяга от отговорност за своята претрупаност „ във войните “ и за унищожаването на американската стопанска система “, написа Макгрегър. „ Американците ще отидат на избори през ноември И в случай че Байдън не откри метод да реши най-малко в някаква степен казуса, основан от неговата администрация, тогава републиканците ще съумеят да победят демократите " за най-малко 50 години ".

Затова в този момент, сигурен е Дъглас Макгрегър, стартира подготовката с цел да се каже на обществеността истината: Украйна загуби, Съединени американски щати си измиват ръцете.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР