Американският пилот и един от създателите на компанията за обувки

...
Американският пилот и един от създателите на компанията за обувки
Коментари Харесай

Последната ода на сензацията Кен Блок - ELECTRIKHANA 2

Американският водач и един от основателите на компанията за обувки DC Shoes промени тотално визиите на света за моторните спортове и ги вкара сред хората. Поредицата му с клипове " Gymkhana " събра стотици милиони гледания и имаше за какво - той сервира на публиката комбинация от авто екшън и кино снимане, което просто приковаваше всички към екраните.

 
 Gymkhana 5
Първите клипове бяха с модели на Subaru, които тъкмо бяха почнали да изгубват интереса на почитателите след отдръпването си от Световния рали шампионат и Блок ги възроди. След това водачът подписа контракт с Ford и надлежно във всяко ново видео той надграждаше машината си до колосалния Mustang в началото с ревящ атмосферен V8 мотор, а последно с два големи турбокомпресора с изходи безусловно 20 см зад тях, големи пламъци и над 1400 конски сили.

 
 Gymkhana 4
Пилотът успа да сбъдне и една от фантазиите си и стигна до едно от най-старите надпревари в света - историческото нанагорнище на Пайкс Пийк, където също не липсваха инфарктни моменти и един от най-запомнящите се му фрагменти на ръба на пропастта с две гуми отвън асфалта и отново шанса вървеше ръка за ръка с него.

 
 Gymkhana 2
Стигна се и до взаимна работа с Audi и основаването на самобитния правоприемник на паметното S1 Quattro, което внесе доста еволюционни неща в рали спорта като задвижването на четирите колела и турбо мотора - електрическия Hoonitron с мощ от 680 конски сили и 640 нютонметра, с който Блок съумя да снима пъвата Electrikhana.

 
 Gymkhana
За жал, безусловно при започване на тази година - на 2-ри януари, Блок почина при безразсъден случай, до момента в който се забавлява с другари в планините на Юта, карайки моторна шейна. Броени дни преди този момент обаче, Кен и компания снимат фрагментите за втори епизод с електрическия Hoonitron по улиците на мегаполиса Мексико Сити, за което се разбра напълно скоро, а ето го и него:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР