Американският лекар, социолог и преподавател в Йейл Николас Кристакис предупреди,

...
Американският лекар, социолог и преподавател в Йейл Николас Кристакис предупреди,
Коментари Харесай

Лекар предупреди за сексуално отприщване след края на пандемията

Американският доктор, социолог и учител в Йейл Николас Кристакис предизвести, че светът след пандемията от COVID-19 е прекомерно евентуално да навлезе във фаза на " полова необузданост ". По думите му в изискванията на пандемия, в които целият свят е изолиран, а заведения за хранене, кафенета и нощни клубове са затворени и няма място за занимания, хората сега са станали по-смирени, въздържани, а мнозина към този момент са се обърнали към фамилията и религията, написа novini.bg.

След края на пандемията обаче Кристакис е уверен, че хората към този момент няма да са толкоз религиозни и " неразумно " ще тръгнат " да рестартират " обществения си живот, посещавайки питейни заведения, заведения за хранене, нощни заведения и спортни мероприятия.

В този смисъл, уверен е социологът, хората ще се отдадат на полов разврат и разхищаване. В изявление за английския вестник " Гардиън " Кристакис напомня, че същото се е случило с хората и през 20-те години на предишния век след края на пандемията от испанския грип.

Ако проследим всички пандемии до през днешния ден, ще видим, че има един промеждутъчен интервал, в който в най-пълна степен осъзнаваме психическите, обществените и икономическите последици от изолацията. Смятам, че това " отрезвяване " ще продължи най-малко до 2023 година Ето за какво е значимо да се възстановим колкото се може по-бързо от това извънредно въздействие, което ни донесе COVID-19 дружно с всички вероятни противоепидемични ограничения, разяснява още Кристакис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР