Американският конгресмен демократ Джеймс Клайбърн каза днес, че основанията за

...
Американският конгресмен демократ Джеймс Клайбърн каза днес, че основанията за
Коментари Харесай

Искането за импийчмънт на Тръмп ще бъде внесено за обсъждане тази седмица

Американският конгресмен демократ Джеймс Клайбърн сподели през днешния ден, че основанията за импийчмънт на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския може да бъдат импортирани в Камарата на представителите във вторник или сряда, заяви Българска телеграфна агенция.

"Мисля, че те ще бъдат направени на следващия ден ", сподели Клайбърн по телевизия Си Ен Ен. Той добави, че може да отнеме време до вторник или сряда, с цел да бъдат импортирани те за разискване, само че сподели, че счита, че това ще стане тази седмица.

Американският сенатор републиканец Пат Туми сподели през днешния ден, че президентът Тръмп би трябвало да подаде оставка, откакто последователите му участваха в взлом на Капитолия, завършил със гибел на няколко души.

"Смятам, че най-хубавото за страната ни е президентът да подаде оставка и да се отдръпна колкото се може по-скоро ", сподели Туми в изявление за предаване на телевизия Ен Би Си. "Признавам, че това е малко евентуално, само че би било най-хубавото ", уточни сенатор Туми.

Той насочи същия апел и по телевизия Си Ен Ен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР