Американският конгрес, под контрола на републиканците, ще разследва защо секретни

...
Американският конгрес, под контрола на републиканците, ще разследва защо секретни
Коментари Харесай

Конгресът ще разследва класифицирани документи в бивш офис на Байдън

Американският конгрес, под контрола на републиканците, ще проверява за какво секретни документи са открити в някогашен персонален офис на президента Джо Байдън. 

Те са били открити от юристите му в долап, който е бил заключен в центъра " Пен Байдън ", мозъчен концерн, обвързван с университета в Пенсилвания. Документите са времето, когато Байдън е бил вицепрезидент. Все още не е ясно какво е равнището им на секретност. Според източници на американски медии те включват информация за непознати страни, като Украйна, Иран и Англия. От Мексико, където се организира северноамериканска среща на върха, Байдън разяснява, че не знае какво е наличието на документите.

„ Адвокатите ми откриха, че има няколко класифицирани документа в кутия. И направиха нужното. Веднага се обадиха на архивите и ги предадоха. Информираха ме за това изобретение. Бях сюрпризиран да науча, че документи, имащи отношение към държавното управление, са били отнесени в този офис. Но не знам какво е наличието на документите. Оказваме цялостно подпомагане при инспекцията, която, уповавам се, ще завърши скоро “, сподели президентът на Съединени американски щати.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР