Американският комик и актьор Боб Сагет, чиято внезапна смърт миналия

...
Американският комик и актьор Боб Сагет, чиято внезапна смърт миналия
Коментари Харесай

Странна травма на главата е причина за смъртта на актьора Боб Сагет

Американският комедиант и артист Боб Сагет, чиято неочаквана гибел предишния месец в хотел във Флорида шокира Холивуд, е умрял от странна контузия на главата. Това заяви фамилията на комика.

Сагет, обичан на генерации фенове поради ролята си в хитовия ситком от 1980-1990 година „ Пълна къща “, беше открит мъртъв в хотел в Орландо, до момента в който си почивал след следващо зрелище от турнето му. Обстоятелствата към гибелта на 65-годишния мъж бяха обект на следствие.

„ Властите са открили, че Боб е умрял от контузия на главата “, заяви фамилията му.

„ Властите са стигнали до заключението, че той инцидентно е блъснал задната част на главата си в нещо, не го е сметнал за съществено и е задремал “, оповестяват околните, като прибавят, че гибелта на комика няма общо с опиати или алкохол.
свързани новини12061на 10.01.2022
Сагет закупи международна популярност с ролята си в „ Пълна къща “ на Дани Танър, където играеше овдовял татко на три девойки, в това число щерка, изиграна поредно от близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън.

След гибелта му семейство Олсън отдава респект на Сагет като го разказват като „ най-любящия, съчувствен и великодушен човек “.

Сагет беше и стендъп комедиант, озвучаваше роля в сериала на CBS „ How I Met Your Mother “, беше водещ на „ Най-смешните домашни видеоклипове на Америка “.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР