Американският журналист от телевизията в Сакраменто ABC 10 Мат Джордж

...
Американският журналист от телевизията в Сакраменто ABC 10 Мат Джордж
Коментари Харесай

Мат Джордж пред БНТ: Много харесвам стила на игра на Везенков

Американският публицист от малкия екран в Сакраменто ABC 10 Мат Джордж даде изявление за Българска национална телевизия, в което показа усещанията си от играта на най-хубавия баскетболист Александър Везенков.

По-рано през днешния ден, а съгласно Джордж най-ценният състезател за миналия сезон в Евролигата има всички шансове да построи ужасно партньорство с литовеца Домантас Сабонис.

" Много одобрявам стила му на игра. Везенков е от вида баскетболисти, които стрелят неотложно, откакто получат топката. Смятам, че бързо ще се сработят с Домантас Сабонис изключително на pick and roll. Сабонис може да отваря играта на останалите и доста зависи какъв брой бързо Везенков умее да се освобождава. Сабонис би могъл да го откри на всички места по игрището. Според мен двамата ще изградят ужасно партньорство ", разяснява Джордж.

Цялото изявление с журналиста от ABC 10 за възможностите на Везенков да откри място в стартовата петица на " кралете " и какъв брой значим в действителност може да се окаже той за Сакраменто гледайте в предаването " Арена спорт " в неделя (23 юли) от 12:30 часа по Българска национална телевизия 1!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР