Американският гигант Procter and Gamble смята да патентова редица трибуквени

...
Американският гигант Procter and Gamble смята да патентова редица трибуквени
Коментари Харесай

Procter & Gamble патентова модерни изрази като LOL и WTF

Американският колос Procter and Gamble счита да патентова редица трибуквени акроними, измежду които LOL и WTF, с цел да ги употребява по необикновен метод: при препарати за миене на съдове и сапуни, оповестява CNBC.

Мултинационалната компания, която е притежател на марки като Ariel, Tide, Always, Pampers, Gilette и Head & Shoulders, изиска от Американската работа за патенти и търговски марки да употребява LOL (смея се бурно), WTF (какво по дяволите), NDB (не е огромна работа) и FML (проклет да съм).

P&G е подала заявление за потреблението на четирите съкращения в течен сапун, препарат за миене на съдове, почистващи средства за твърда повърхнина и освежители за въздух.

Подобни акроними се употребяват в обществените медии и приложения за известия и са известни измежду труднодостъпната група на милениалите, която може би е по-заинтересована от други артикули на американския колос, като дезодорантите Old Spice или някои шампоани.

Милениалите са доста значим евентуален клиент за фирмите, продаващи потребителски опаковани артикули. Инвеститорът деятел Нелсън Пелц, който се причисли към борда на P&G през март, съобщи пред CNBC предходната есен, че по-младите консуматори не желаят марки, подобаващи за всевъзможни условия.

" Милениалите желаят тези дребни марки, тези локални марки, към които имат прочувствена обвързаност ", сподели Пелц.

Заедно с трибуквените акроними P&G е подала документи за патентоването на комерсиалната марка " Просто и домашно приготвено " в същите категории почистващи артикули. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР