Американският дизайнер Ралф Лорън обяви, че брандът му започва да

...
Американският дизайнер Ралф Лорън обяви, че брандът му започва да
Коментари Харесай

Ралф Лорън ще произвежда защитни маски и облекла за лекарите

Американският дизайнер Ралф Лорън разгласи, че марката му стартира да създава защитни маски и дрехи за лекарите, които се борят против ковид, заяви Контактмюзик.

250 000 медицински маски и 25 000 защитни дрехи ще бъдат създадени от стилната къща. Освен това дизайнерът, който е на 80 година, ще подари посредством фондацията си 10 милиона $ в поддръжка на най-нуждаещите се в изискванията на пандемията. Средствата ще бъдат ориентирани към специфичния фонд за битка с ковид на СЗО, както и към фондацията на Лорън в поддръжка на болните от рак.

Преди това и " Армани груп " разгласи, че четири от индустриалните линии на компанията в Италия стартират да шият защитни медицински дрехи за еднократна приложимост за лекарите и медицинските чиновници, които лекуват пациенти с ковид.

Италия е една от най-засегнатите страни от пандемията от новия ковид. " Армани груп ", учредена от дизайнера Джорджо Армани през 1975 година, към този момент се включи в дарителската акция в страната, като даде един милион и двеста и петдесет хиляди евро на италианските служби за гражданска отбрана, на лечебни заведения и здравни заведения в Италия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР