ЛАС ВЕГАС (AP) — Бус започна да обсипва капитана на

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Бус започна да обсипва капитана на
Коментари Харесай

Използването на резерв за ранени във Вегас предизвиква въпроси относно тавана на заплатите. Други отбори от НХЛ правят същото

ЛАС ВЕГАС (AP) — Бус стартира да обсипва капитана на Голдън Найтс Марк Стоун в American Airlines Center в Далас сега, в който за първи път докосна шайбата. Те не се отхвърлиха, когато серията от първия кръг беше в Далас.

Феновете на Старс не бяха удовлетворени, че момчето от плаката на всичко, което е под въпрос по какъв начин действа дълготрайно контузената запаса, се върна на лед тъкмо в точния момент за плейофите.

Отново.

Няма тим, който да е по-подложен на инспекция от Вегас за това по какъв начин употребява LTIR. За критиците и скептично настроените почитатели наподобява доста като манипулиране на горната граница на заплатите – макар че НХЛ твърдо поддържа, че всичко е наред.

Стоун е минал на LTIR всеки от последните три сезона, което разрешава на Golden Knights да надвиши тавана с почти размера на неговата заплата до началото на плейофите. Найтс се възползваха, като получиха играчи като Джак Айхел, Иван Барбашев, Томас Хертл и Ноа Ханифин. Това беше голът на Ханифин в петъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР