Американският държавен секретар Майк Помпейо изрази подкрепата си за преизбирането

...
Американският държавен секретар Майк Помпейо изрази подкрепата си за преизбирането
Коментари Харесай

Помпейо изрази подкрепа за преизбирането на Тръмп

Американският държавен секретар Майк Помпейо изрази поддръжката си за преизбирането на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, оповестява БНР.

Във видеообръщение, записано по време на визитата му в Ерусалим, произнесено от него в персонално качество, а не като държавен представител, Майк Помпейо приказва за външната политика на президента и за направеното от него за реализацията на визията "Америка преди всичко ".

Помпейо подчертава на по-голямата сигурност и гарантиране свободата на американците.

Обръщението му до конгреса на Републиканската партия беше разкритикувано от демократите като несвоевременно, тъй като нарушава дипломатически правила и като допустимо нарушаване на закон, забраняващ на представители на изпълнителната власт да показват намерено политическите си пристрастия по време на работа.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ще одобри публично номинацията си за втори мандат с тирада от Белия Дом в четвъртък.

"За " неговата кандидатура гласоподаваха всички 2550 делегати на конгреса на Републиканската партия в град Шарлът, щата Северна Каролина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР