Американският боксьор е получил предложение да се боксира срещу бившия

...
Американският боксьор е получил предложение да се боксира срещу бившия
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър се завръща на ринга срещу бивш световен шампион

Американският боксьор е получил предложение да се боксира против някогашния международен първенец в тежка категория Джоузеф Паркър. Уайлдър, който загуби шампионския си пояс на WBC след трилогията с Тайсън Фюри, може още веднъж да се качи на кръга.
Съвсем неотдавна . Според него, той е постигнал всичко в бокса и е със смесени усеща дали желае да продължи да се боксира, или да стартира да се занимава с други действия. Мач против Паркър обаче може да " възроди " кариерата му.
Промоутърът на Паркър - Дейвид Хигинс, има вяра, че подобен мач може да се състои. " Намирам се в Съединени американски щати, а Джоузеф Паркър ми даде знак, че желае да стори това, което направи Тайсън Фюри - да отиде в Америка и да бие американци ", сподели Хигинс, намеквайки за мач с Уайлдър.
" Не доста британци са правили това. Джоузеф ми сподели, че е подготвен да се боксира против всяко едно от огромните имена и високо ранкираните американци. Той е отворен към мачове с Дионтей Уайлдър, Луис Ортис, Анди Руис, Майкъл Хънтър ", добави Хигинс.
Бившият международен първенец (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР