Американският актьор Кайл Маклоклан, известен с ролята на агент Купър

...
Американският актьор Кайл Маклоклан, известен с ролята на агент Купър
Коментари Харесай

Агент Купър от „Туин Пийкс“ не разбирал идеите на Дейвид Линч

Американският артист Кайл Маклоклан, прочут с ролята на сътрудник Купър от сериала „ Туин Пийкс “, призна, че не схваща концепциите на режисьора на паметната сага Дейвид Линч в изявление за портала A.V. Club. „ Не изисквам, че разбирам всички хрумвания на Дейвид. Но осъзнавам, че те са справочник в тези светове и това е предизвикването “, споделя артистът. Неговият воин – специфичен сътрудник на ФБР Дейл Купър, в сериала е този, чиято нравственост като ярка светлина служи, с цел да разобличи злото, дебнещо под повърхността на измисления от Линч северозападен град Туин Пийкс.

По думите на Маклоклан, който преди „ Туин Пийкс “ е бил определен от режисьора за функции в неговите по-ранни филми „ Дюн “ и „ Синьо кадифе “, напълно не е наложително филмите на Дейвид Линч да се схващат изцяло. Той счита, че те се основават на някакъв опит и задават доста въпроси, само че дават малко отговори. „ Предполагам, че той знае тъкмо какво прави и какво желае да сътвори. Но аз не всеки път разбирам за какво. В неговите филми има неща, които просто основават несъмнено въодушевление и той като че ли споделя: престани да мислиш и бъди тук и в този момент. Така че аз почтено му отпущам контрола “, признава Маклоклан.

Маклоклан назовава Дейвид Линч „ един от най-великите сюрреалистични режисьори в света “.  

Миналата година артистът Джъстин Теру, който взе участие във кино лентата на Линч „ Мълхоланд Драйв “, показа, че и самият режисьор не схваща сюжета на личната си творба. По време на фотосите Теру почнал да разпитва Линч за същността на протичащото се, на което той му дал отговор: „ Знаеш ли, и аз не знам, приятелю. Но хайде да разберем заедно… “.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР