Американският актьор Джеймс Франко ще влезе в образа на Фидел

...
Американският актьор Джеймс Франко ще влезе в образа на Фидел
Коментари Харесай

Джеймс Франко ще бъде Фидел Кастро

Американският артист Джеймс Франко ще влезе в облика на Фидел Кастро във кино лентата "Алина от Куба ", самостоятелна продукция за дъщерята-бунтарка на някогашния кубински водач, заяви Агенция Франс Прес, като се базира на продуцента.

"Режисьорът искаше някой, който наподобява физически на Фидел Кастро и който носи харизмата му ", сподели за Агенция Франс Прес продуцентът Джон Мартинес О'Фелан.

O ator James Franco foi escalado como o revolucionário cubano Fidel Castro no filme independente intitulado: 'Alina of Cuba'

Via:
— Assiste Agora (@_assisteagora)
Това ще е втора роля за 44-годишния Франко след обвиняванията от 2018 година за полови злоупотреби от студентки в актьорската му школа. В изявление предишния декември артистът, притежател на "Златен глобус " и номиниран за "Оскар " за ролята си в продукцията "127 часа ", призна, че е имал полови връзки с някои свои студентки.

Режисьор на "Алина от Куба " е Мигел Бардем, братовчед на испанския артист Хавиер Бардем. Снимките стартират на 15 август в Колумбия.

James Franco has been cast as Cuban revolutionary Fidel Castro in the independent film “Alina of Cuba.”
— Variety (@Variety)
Актрисата Ана Вияфаня ще изиграе Алина Фернандес, щерка на Кастро и Наталия Ревуелта, в чийто облик ще влезе аржентинката Миа Маестро.

Алина Фернандес, на 66 година, живее в заточение от 90-те години на предишния век в Маями, Съединени американски щати. Тя е критик на кубинската гражданска война и създател на автобиографична книга.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР