Американските служби разпространиха кадри от убийството на въоръжен мъж през

...
Американските служби разпространиха кадри от убийството на въоръжен мъж през
Коментари Харесай

Полицаи застреляха въоръжен мъж 45 пъти

Американските служби разпространиха фрагменти от убийството на въоръжен мъж през 2014 година. Прокуратурата разгласи, че е в публичен интерес решението да бъде хвърлена светлина върху случая.

През месец март 2014 година 27-годишният Антоан Уотсън беше погубен от силите за сигурност след дълго гонене в Атлантик Сити, Ню Джърси.

„ Ню Йорк поуст “ написа, че въоръженият тъмнокож мъж е бил прострелян 45 пъти от служителите на реда. Не бяха повдигнати обвинявания на полицейските чиновници, които убиха 27-годишния американец.

Всичко стартира в локален ресторант, където въпросното лице е видяно да държи огнестрелно оръжие в ръката си. Подаден е сигнал в полицията, макар че съгласно очевидци Антоан Уотсън не е заплашил никого. Към мястото са изпратени патрулки, които потеглят по петите на обвинения.

Той обаче отхвърля да спре. В интервенцията се включват няколко полицейски автомобила, а преследването продължава над единадесет минути. Заснето е от камерата на една от колите.

Автомобилът на въоръженото лице в блъснат от различен при преследването и стопира на пътното платно. Секунди по-късно едрият американец излиза от колата си с револвер и стреля по служителите на реда.

Застрашен е и животът на инцидентни минувачи, намиращи се в епицентъра на протичащото се в този миг. 27-годишният американец е погубен от служителите на реда. По знамение няма потърпевши служители на реда или цивилни.

След престрелката прокуратурата разгласи, че служителите на реда са работили по законовите правила следователно. Не са повдигнати обвинявания, тъй като убитият е заплашил живота на униформените.

* Предупреждение: Кадрите са смущаващи

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР