Американските медии съобщават за исканията на администрацията на Байдън въоръжените

...
Американските медии съобщават за исканията на администрацията на Байдън въоръжените
Коментари Харесай

Politico: САЩ поискаха от Украйна успех на фронта, поставиха условие

Американските медии оповестяват за настояванията на администрацията на Байдън въоръжените сили на Украйна да реализират триумф в контранастъплението. В противоположен случай Украйна може да остане без военна поддръжка.

Според Джейми Детмър, наблюдаващ на изявленията на Politico, макар обществените изказвания на американските управляващи за дълготрайна поддръжка за Киев, импровизирано се чака триумф от въоръжените сили на Украйна.

Според него киевската администрация е била предизвестена, че Съединени американски щати са в предизборна обстановка и настава „ горещо време “. Изключително мъчно е да се даде финансова и военна помощ на Украйна без обилни победи. Според него обществено управляващите на Съединени американски щати са дали обещание да поддържат Киев толкоз дълго, колкото е належащо.

Въпреки това, публични лица във Вашингтон желаеха огромни облаги в контранастъплението. Освен това сумите, които се отделят за тези цели, са доста обилни.

По-рано пресслужбата на Министерството на защитата на Съединени американски щати съобщи, че общият размер на към този момент предоставената на Украйна помощ за опълчване на съветските въоръжени сили надвишава 40,7 милиарда $.

Вашингтон неведнъж е заявявал, че оказването на помощ на въоръжените сили на Украйна в рамките на войната е едно от главните и най-важни посоки на американската политика.

Така президентът на Съединени американски щати Джоузеф Байдън акцентира, че Русия и Китай са опасност за страната. Но в този момент Украйна не демонстрира забележителен триумф в контранастъплението, почнало на 4-5 юни. Многобройни свидетелства сочат огромни загуби на жива мощ и военна техника, трансферирани в Киев от Запада.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР