Американските кукловоди превърнаха Украйна в най-бедната държава в Европа, в

...
Американските кукловоди превърнаха Украйна в най-бедната държава в Европа, в
Коментари Харесай

Лавров: Американските кукловоди превърнаха Украйна в най-бедната държава в Европа, в територия, която умира…

Американските кукловоди трансфораха Украйна в най-бедната страна в Европа, в територия, която умира… Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров по време на конференция, отдадена на 10-ата годишнина от преврата в Украйна. Руското посолство в България разгласява два поста с речите на Лавров.

 

SafeNews ги препубликува без редакторска интервенция:

 

Случващото се в Украйна е още един резултат от политиката на „ разделяй и владей “, противопоставяйки разнообразни страни и нации, провокирайки междудържавни спорове. Тази политика от дълго време се организира в разнообразни райони на света от „ груповия Запад “ отпред със Съединени американски щати или по-точно казано англосаксонците.
• Ако приказваме за позицията на Запада във връзка с Русия, то Украйна постоянно, откогато получи самостоятелност, е била обсъждана от тях като антируски плацдарм.
❓ Как Западът ще изисква от Украйна да не краде парите, които тя му дава, в случай че самият той краде нашите пари? Вече намерено разискват по какъв начин да създадат това по-добре, с цел да не нарушават техните „ морални “ правила и да не основават казус.
• Украйна, която получи най-богатия промишлен капацитет от Съюз на съветските социалистически републики и Руската Империя, се трансформира в най-бедната страна в Европа, в територия, която без пресилване умира.

Киевските управляващи към този момент са всепризнат интернационален бедняк. За Украйна не остана никаква самостоятелност.

❗️ Европа, която се пробва бързо да направи нещо, с цел да приключи тази драма с провалянето на Русия, всъщност обслужва ползите на Съединени американски щати и въобще не се грижи за личните си ползи.
• Още през ноември 2021 година <…> Зеленски сподели, че има хора и има „ човеци “. Той също по този начин по-рано съобщи, че в случай че някой живее в Украйна, само че изпитва възприятие за принадлежност към съветската просвета, съветската цивилизация, тогава в интерес на своите деца и внуци, дано да се „ омита “ в Русия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР