Американските фирми за частни капиталови инвестиции бързат да се възползват

...
Американските фирми за частни капиталови инвестиции бързат да се възползват
Коментари Харесай

Собствениците на частни капиталови инструменти трупат дългове, за да си изплатят дивиденти

Американските компании за частни финансови вложения бързат да се възползват от по-ниските разноски по заеми, като натоварват задължения върху своите компании от портфейла и по-късно употребяват парите, с цел да изплащат дивиденти на себе си и на своите вложители.

Корпоративни кредитополучатели продадоха заеми в Съединени американски щати с нежелана оценка на стойност 8,1 милиарда $, с цел да финансират заплащания към акционерите през януари, повече от шест пъти общо през декември и най-високата месечна стойност от повече от две години. По-голямата част от тях са издадени от компании, подкрепени от компании за частни финансови вложения, съгласно данни от PitchBook LCD.

След като слабите размери на покупко-продажбите и бавното търсене на първоначални обществени предлагания вършат по-трудно разтоварването на съществуващи вложения, компаниите за частни финансови вложения са обръщайки се към тези по този начин наречени дивидентни рекапитализации като метод за успокояване на вложителите, жадуващи за възвръщаемост на капитал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР