Американските диспечери на въздушното движение съобщиха, че са получили аудиозапис

...
Американските диспечери на въздушното движение съобщиха, че са получили аудиозапис
Коментари Харесай

Заплаха за атентат със самолет в САЩ - заради убийството на знаков ирански военен

Американските диспечери на въздушното придвижване оповестиха, че са получили аудиозапис със закани за терористична офанзива в американската столица Вашингтон по отношение на на командира на специфичните сили на Ал-Кудс на Иран военачалник Касем Солеймани. Това заяви телевизионната компания CBS, базирайки се на свои източници, съобщи БГНЕС.
" В сряда ще взривим аероплан в Капитолия. Сюлеймани ще бъде отмъстен ", се чува на записа. В същото време държавното управление на Съединени американски щати, съгласно телевизионния канал, не счита заканите за действителни, само че е почнало следствие за незаконния достъп до честотите на авиодиспечерите.
 Иран готвел възмездие за убийството на Касем Сюлеймани Иран готвел възмездие за убийството на Касем Сюлеймани
Разузнавателните служби на Съединени американски щати са разкрили, че последните две денонощия Иран е повишил бойната подготвеност на част от военноморските сили...
Вчера, 5 януари, Пентагонът и други държавни организации на Съединени американски щати, съгласно CBS, са били осведомени за аудиозаписа. Според интервюирани от канала специалисти, заканите могат да повлияят на инструкциите, които водачите нормално получават. Освен това, съгласно CBS, във вторник на американските ръководители на въздушен трафик са били инструктирани неотложно да рапортуват за всяко отклоняване на самолети от маршрута им.
Федералното бюро за следствие не разяснява тази информация, само че акцентира, че приема съществено " всички закани за принуждение ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР