Американски съд постанови Twitter да напусне офиса си в Боулдър,

...
Американски съд постанови Twitter да напусне офиса си в Боулдър,
Коментари Харесай

Twitter бе изгонен от офис в Колорадо заради неплащане на наем

Американски съд постанови Twitter да напусне офиса си в Боулдър, Колорадо до края на юли. Съобщава се, че наемодателят съди компанията на Илон Мъск след три месеца неплащане на наема на обща стойност над 75 000 $.

Този случай е неповторим, тъй като Twitter не заплаща наем по обичайния метод. Още през 2020 година компанията получава заем в размер на $968 000, от който наемодателят получава средства. Преди няколко месеца обаче заемът е привършен, само че компанията не е доплащала. Според наличните данни, сега офисът в Боулдър към момента се употребява и в него работят към 150 чиновници на Twitter, макар че в предишното офисът е имал личен състав от 300 души.

Наемодателят на Twitter в Сан Франциско също има намерение да съди компанията за неплащане на наема, съгласно източника. В допълнение към това, друго дело против Twitter пристигна от компания за разчистване, която не е получила към $100 000 за предоставените от нея услуги за разчистване. Друго дело идва от някогашни чиновници на Twitter, които желаят да възстановят повече от 1 милион $ неплатени правни такси. В Сан Франциско тече следствие, което може да разкрие нарушавания на строителния кодекс в централата на компанията, което да докара до друго правосъдно дело.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР