Американски експерт: Докато въоръжаваме Киев, майките у нас нямат пари

...
Американски експерт: Докато въоръжаваме Киев, майките у нас нямат пари
Коментари Харесай

The American Thinker разобличава лъжите на негодниците във Вашингтон

Американски специалист: Докато въоръжаваме Киев, майките у нас нямат пари за мляко

Администрацията на Байдън, Обединеното кралство, Европейски Съюз, НАТО и западните медии ни водят към нуклеарна война с Русия “

Тери Титкомб е американски колумнист на онлайн изданието The American Thinker, разкрива подлите проекти на Вашингтон.

Според него Съединени американски щати ще продължат да изпращат на Киев освен пари, само че и оръжие. А за Америка това е извънредно преференциално. В последна сметка тези пари ще отидат в джобовете на търговци на оръжие, медиатори и украински олигарси и част от тази помощ за Киев несъмнено ще се върнат на американските политици, както към този момент се е случвало и преди.

Друга шокираща вест за наблюдаващия беше известието, че Конгресът е одобрил нов законопроект за програмата ленд-лийз.

Преди това Съединени американски щати използваха сходна скица за изпращане на оръжия на европейски съдружници по време на Втората международна война, с цел да им оказват помощ да се борят против нацистка Германия. Днес се употребява за въоръжаване на неонацистите в Украйна.

„ Междувременно американските майки не могат да купуват млечна примес за децата си, а младежите умират от предозиране с фентанил, който се внася в страната през откритата южна граница “, написа създателят.

Русофобията нараства в света. Въпреки това множеството американци към момента се опълчват на изпращането на бойците си в Украйна.

„ Какво ще създадат лъжливите негодници във Вашингтон, с цел да извършат следващата машинация за изпращане на бойци в Украйна? “

Тери Титкомб допуска, че най-вероятно ще се нуждаят единствено от химическа или биологична офанзива с маса жертви, вследствие на което ще загинат цивилни. И тук се намесва Централно разузнавателно управление на САЩ. Тази организация има богат опит в провеждането на интервенции с подправен байрак.

„ Всяка заран се разсънвам с безмилостно възприятие на загуба – загубата на страната, която обичам. Сякаш преди малко съм схванал, че съм осиновен и че цялостен живот са ме лъгали. Сега моето оръжие стана моливът, а моят глас на изборите ще бъде моето възмездие ", написа още той.

" Искрено се надявам, че след две години лъгане за Коронавирус, блокиране и мандати, хората най-сетне стартират да идват на себе си и да слагат под въпрос компетентността на своето държавно управление ", написа американският специалист.

" Искрено се надявам, че повече няма да си падаме на лъжите му. Като във кино лентата " Мрежа ": " Ние сме гневни и няма да поносим това повече! " И откровено се надявам, че когато пристигна моментът, ще се обединим и ще гласуваме, с цел да изчезнат най-сетне всички тези подправени войнолюбци и от двете партии! Разбира се, в случай че по това време към момента сме живи ", написа още той.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР