Американската тенисистка Серина Уилямс разкри името на новороденото си дъщеря

...
Американската тенисистка Серина Уилямс разкри името на новороденото си дъщеря
Коментари Харесай

Серина Уилямс разкри името на новороденото си момиченце


Американската тенисистка Серина Уилямс разкри името на новороденото си щерка и показа детайлности към затрудненията, с които е било придружено раждането й.

От фотография в "Инстаграм" профила на тенис легендата стана ясно, че първата й рожба ще носи името на татко си, а точно Алексис Олимпия Оханян.

На формалния си уебсайт гордата мама разгласява и двуминутно видео, предопределено за бебето й. В него тя споделя за цялото протичане на бременността си, всичките щастливи мигове и минуси като подути крайници и бодърствуване, демонстрирайки ужасно възприятие за комизъм. От фрагментите феновете на Серина схванаха и че раждането по никакъв начин не е било леко и се е наложило тя да остане в болничното заведение 6 или 7 дни преди докторите да й разрешат да се прибере с новороденото си вкъщи.

БГНЕС напомня, че тенис фурията роди първородното си дете на 1 септември.

През април бременността й стана международна вест, откакто тя показа фотография в обществената мрежа „ Snapchat “, с която подсказа предстоящото щастливо събитие. По-късно обаче звездата разкри, че го е направила без да желае, до момента в който се е опитвала да резервира фрагмента за персонална приложимост. Тя се опита да изтрие фотографията, само че почитателите й в обществената мрежа бяха по-бързи и към този момент бяха популяризирали щастливата новина.

През май носителката на 23 трофеи от Големия шлем пък описа, че е схванала за бременността си единствено два дни преди старта на Откритото състезание на Австралия. Интересното е, че точно Уилямс завоюва Аустрелиън Оупън, побеждавайки на финала сестра си Винъс. След спечелването на трофея тя стана и рекордьорка при мъжете и дамите за най-вече трофеи от Мелбърн – 7.

През декември предходната година Уилямс разгласи годежа си с Алексис Оханян, който е съосновател на платформата „ Reddit. “ Още тогава тя съобщи, че идната страница от живота й ще включва дете, това да поддържа добра форма и да продължава да играе тенис, както й да работи върху стилната си линия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР