Американската телевизионна риалити звезда, модел и дизайнер Кайли Дженър е

...
Американската телевизионна риалити звезда, модел и дизайнер Кайли Дженър е
Коментари Харесай

Кайли Дженър е в очакване на първото си дете


Американската телевизионна риалити звезда, модел и дизайнер Кайли Дженър е бременна с първото си дете от колегата си Травис Скот, оповестява портала Ти Ем Зи.

По данни на медията 20-годишната реалити личност, станала известна около шоуто на Кардашиян, е популяризирала още при започване на този месец щастливата вест пред приятелите си. По непотвърдени данни тя чака момиченце.

Новината два малко, откакто супермоделът разкри, че в телефона си има цялостен лист с евентуални имена на "бъдещите си деца" и разгласи, че когато стане майка ще отстрани целия си профил в "Инстаграм" и ще се отдръпна от светлината на прожекторите.

"Когато имам към този момент дете, няма да бъда част от "Инстаграм". Най-вероятно ще изтрия профила си и просто...не знам, ще изживея живота си. Много ми се желае да имам семейство и да построя своя лична къща и плантация в каньона в Малибу, където да отгледам децата си. Иска ми се да изхвърля някъде телефона си и да стартира да живея", показа брюнетката.

Кайли е в действителност щерка на Крис Дженър (вдовицата на известния юрист Робърт Кардашиян) и Кейтлин Дженър, известна преди като Брус Дженър – играч по лека атлетика.

Благодарение на своето телевизионно шоу, козметични и фешън линии, мобилни приложения и триумф в обществените мрежи сестрите Кардашиян и Дженър – Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли са едни от най-влиятелните персони в света на шоубизнеса, а положението им се прави оценка на стотици милиони $. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР