Американската реалити звезда Кайли Дженър и рапърът Травис Скот -

...
Американската реалити звезда Кайли Дженър и рапърът Травис Скот -
Коментари Харесай

Реалити звездата Кайли Дженър няма намерение да се жени за бащата на детето си

Американската реалити звезда Кайли Дженър и рапърът Травис Скот - които чакат дете дружно - нямат никакво желание да се сгодяват скоро и да пренесат връзката си на друго равнище. Това заяви непосредствен до звездната двойка пред сп. " Пийпъл ".

" Нямат проекти да подписват брак или даже да се сгодяват. Това несъмнено не е нещо, върху което Кайли да се е фокусирала ", съобщи той.

БГНЕС напомня, че новината за бременността на Кайли се появи още през септември предходната година. Тогава западните медии издадоха, че 20-годишната реалити личност и модел, станала известна около шоуто на Кардашиян, чака момиченце.

Кайли е в действителност щерка на Крис Дженър (вдовицата на известния юрист Робърт Кардашиян) и Кейтлин Дженър, известна преди като Брус Дженър – играч по лека атлетика.

Благодарение на своето телевизионно шоу, козметични и фешън линии, мобилни приложения и триумф в обществените мрежи сестрите Кардашиян и Дженър – Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли са едни от най-влиятелните персони в света на шоубизнеса, а положението им се прави оценка на стотици милиони долари. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР