Американската разузнавателна общност допуска и сигнализира в доклад, че Русия

...
Американската разузнавателна общност допуска и сигнализира в доклад, че Русия
Коментари Харесай

Американското разузнаване твърди, че Русия модернизира ядрения си потенциал

Американската разследваща общественост позволява и алармира в отчет, че Русия ще продължи да модернизира своите нуклеарни качества в бъдеще.

„ Русия ще продължи да модернизира своите нуклеарни качества и да поддържа най-големия и най-разнообразен боеприпас от нуклеарни оръжия. Москва преглежда своите нуклеарни качества като основни за поддържане на възпирането и реализиране на цели в евентуален спор със Съединените щати и НАТО “, се споделя в отчет на разследващата общественост на Съединени американски щати, оповестен от офиса на шефа на националното разузнаване Аврил Хейнс.

Американското разузнаване декларира, че има опасения по отношение на опциите на Русия в тази област.  „ Москва ще продължи да създава ракети с огромен обхват, способни да носят нуклеарни оръжия и подводни системи, предопределени да обхванат или да заобиколят системата за противоракетна защита на Съединени американски щати. Русия уголемява и модернизира своя огромен и разнороден набор от нестратегически системи, които са способни да носят нуклеарни или стандартни бойни глави ", се отбелязва в документа. Също по този начин, съгласно американското разузнаване, Русия „ ще продължи да съставлява настояща световна киберзаплаха “ и ще „ усъвършенства методите за разузнаване и хакерски атаки “. Вашингтон счита, че Русия е „ ориентирана да провокира разединение в западните съюзи “ и „ евентуално ще се опита да повлияе на изборите в Съединени американски щати през 2024 година “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР